Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/vendor/sofadesign/limonade/lib/limonade.php on line 118 Bekader

Bekader

Network association for Business Administration and Industrial Engineering & Management alumni of the University of Twente

Become a member
University of Twente

Presentatie Bestuur 2020

16 December 2019

Beste Twentse bedrijfskundige,
 
We hebben nieuws! Bekader, dé vereniging van afgestudeerde UT bedrijfskundigen, heeft een nieuw bestuur.
We stellen ons graag even aan u voor.
 
Als verbindend platform tussen de faculteit, (technisch) bedrijfskundigen in opleiding en alumni, zijn we trots op onze nieuwe bestuurssamenstelling bestaande uit:

  • 2 alumni (Jan en Fred),
  • 2 wetenschappers van de faculteit, tevens alumni (Adina en Petra), en
  • 2 (oud-)bestuurders van studievereniging Stress (Jelle en Daniël).

 
Deze samenstelling vormt een prima uitgangspunt voor de taak die we onszelf stellen: het ontwikkelen van een levendige, actieve en waardevolle interactie tussen alumni, faculteit en studenten, op bedrijfskundig vakgebied.
 
De afgelopen jaren hebben de oud-bestuursleden zich vol overgave ingezet voor onze vereniging. Danny Kappen en Kirsten van der Reest, hartelijk dank voor de inzet en de goede overdracht!
 
Wij zijn als nieuw bestuur inmiddels enthousiast begonnen aan de planning van evenementen en activiteiten voor 2020, te beginnen met de nieuwjaarsborrel eind januari.
 
Onze ambitie voor de komende jaren is het realiseren van een sterke groei in deelnemende alumni bij evenementen. Dit kunnen we niet zonder jou hulp: welke thema’s vind je interessant? Wat voor evenementen zou je graag bijwonen? Welke meerwaarde verwacht je van Bekader en haar netwerk? Laat het ons weten! Vul onze enquête in en kom naar de nieuwjaarsborrel!
 
Nog geen lid? Meld je snel aan! De contributie bedraagt € 25,- per jaar, daarvoor krijg je gratis toegang tot al onze activiteiten en een groot netwerk tot je beschikking.
 
Rest ons niks anders dan jullie allen gezellige feestdagen en een gelukkig 2020 toe te wensen.
Wij gaan in het nieuwe jaar enthousiast aan de slag met interessante, inspirerende en gezellige activiteiten en we hopen jou en je studiegenoten daar te mogen begroeten!
 
Met warme groeten,
 
Bekader bestuur 2019

 

Jan Ketelaar

Jelle van Pijkeren

Fred Jekel

Petra Hoffmann

Adina Aldea

Daniël Snieder